Общи условия

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Джери Джо" ЕООД и/или "Хамаците" ООД (наричани по-долу Pantofkite.com) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн Pantofkite.com (наричан за кратко сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на Pantofkite.com (с изключение на линка към настоящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".

“Джери Джо” ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, регистрирано с ЕИК 201086381 в Търговския регистър на Агенция по вписванията на Република България.

“Хамаците” ООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано с ЕИК 202583963 в Търговския регистър на Агенция по вписванията на Република България.


Когато посещавате, разглеждате или използвате този сайт, Вие заявявате, че разбирате и приемате посочените в същия права и задължения като правен еквивалент на подписан между страните писмен договор и приемате и се съгласявате да изпълнявате условията по този договор. Pantofkite.com си запазва правото да променя тези условия по всяко време и по всякакъв повод и ако Вие продължавате да използвате този сайт след подобна промяна това ще се счита за съгласие и приемане на променените условия и съдържание на този договор.

Доставка

Всички стоки се доставят до всяка точка на територията на страната, където има обслужване на куриерска фирма Еконт Експрес. Поръчката се изпраща от нас до 24 часа от потвърждаването на поръчката за стоки "В наличност!" или в срок от 30 календарни дни от потвърждаването на поръчката за стоки "Доставка до 30 календарни дни!" Времето за пристигане до вас зависи от куриерска фирма Еконт Експрес. Pantofkite.com си запазва правото при възникнали извънредни ситуации или изчерпана наличност да удължи срока за доставка. Доставката може да се получи от лицето, направило поръчката или от друго лице на посочения адрес. Ако поръчката не може да бъде доставена при първоначалното посещение на куриер, повторно посещение се извършва след установен контакт с клиента. При повторно посещение, клиентът не дължи допълнителна такса за доставката.

Доставката е безплатна и се изпраща от нас до 24 часа след получаване на плащането, при условие че сте посочили адрес за доставка в офис на Еконт Експрес в страната и сте заплатили цената на поръчката с банков превод или дебитна/кредитна карта.

Данни за банковата сметка на дружеството ще получите на вашия имейл, след като направите поръчка от интернет магазина и ако сте избрали плащане с банков превод.

При неполучаване на плащане по банковата сметка до 7 работни дни от датата на поръчката, ще считаме поръчката за отказана.

 

В случай, че продуктът не бъде доставен поради грешен адрес, ненамерен адрес или отсъствие на клиента, а плащането е направено, в срок до 20 работни дни се възстановява сумата на клиента. Удържат се разходите по куриерските услуги.

 

Методи на плащане


1. Плащане при доставка (наложен платеж). При получаване на стоката плащате дължимата сума за покупката на стоката на куриера и цената на куриерската успуга.
2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Pantofkite.com банкова сметка. Ако сте заявили доставка до офис на Еконт Експрес, при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

Поръчката

След завършване на поръчката до 24 часа ще се свържем с Вас за окончатело потвърждаване на данните за продукта и доставката. Получавате достъп до страницата с потребител и парола, където можете да преглеждате данните за поръчката: закупеният продукт с описание, дата на поръчката, адрес за доставка.

 

Гаранция

Гаранцията покрива само фабрични дефекти на продукта. Всички други дефекти, възникнали в следствие на нормална употреба или резултат от удар, скъсване или друга външна намеса не се покриват от гаранцията. Гаранционният срок на всеки продукт е обявен на интернет страницата. Всякакви други искове срещу Pantofkite.com за компенсиране на щети, разваляне на договора за продажба, възстановяване на сумата на покупката или замяна на продукта са изключени и не подлежат на разглеждане. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите). При изпълнени общи условия (стоката не е повредена от удар, скъсване или друг вид външна намеса) заменя с нова стока. При сгрешена стока, фирмата ще замени стоката с правилната, за сметка на Pantofkite.com .

Преоценени стоки са такива с открити фабрични дефекти, като стоката е годна за употреба по нейното основно предназначение независимо от дефекта.

Pantofkite.com не носи отговорност за разлики в нюансите на цветовете между реалния продукт и неговото изображение в интернет магазина Pantofkite.com

Отказ от поръчката

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на получаването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата като към него трябва да бъде приложено доказателство за покупката (фактурата и/или касовия бон, които са ви предоставени). След проверка от страна на Pantofkite.com до 40 работни дни се възстановява сумата на купувача или до 5 работни дни се заменя продукта. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички куриерски разходи. Потребителят има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока при спазване на законовите изисквания /Закона за задълженията и договорите, Закона за защита на потребителите/.


Автентичност

Pantofkite.com не е официален представител на фирмите и производителите на тези продукти. Въпреки това всички стоки и продукти предлагани в този сайт са НОВИ И ОРИГИНАЛНИ по произход, доставени и гарантирани от официални представители на съответните марки с гаранционни условия и сертификати.

 

Поверителност на данните

За извършване на поръчката потребителят трябва да се регистрира. Личните данни, които Pantofkite.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Hamacite.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на Pantofkite.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.


Цена на поръчката

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са крайни и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Pantofkite.com има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Pantofkite.com има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Pantofkite.com се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.


Отговорност

С поръчката на стоки чрез интернет страницата ни Pantofkite.com, по телефон или по skype потребителят дава изричното си съгласие, че Pantofkite.com не носи отговорност за вреди, травми и други неблагоприятни обстоятелства свързани с ползването на стоките, инциденти от какъвто и да било род в следствие на употребата на стоките. Потребителят се съласява, че е уведомен за възможни травми при ползването на стоките.Разгледайте детайлно модела пантофи и изберете от падащия списък Възраст: за цена и наличност.
„В наличност!” (над 25 дизайна и над 100 бр.) Ако в момента нямаме наличност, приемаме поръчки на всички модели пантофи с доставка до 30 календарни дни!


Възможност за Безплатна Доставка!Скайп линия:На линия

Новини

Използвай ваучер код
PROMO за 7% отстъпка при поръчка на 2 или повече чифта пантофки!


Разгледайте детайлно модела пантофки и изберете от падащия списък Възраст: за цена и наличност.

Свържете се с нас:
в чата, в реално време, когато сме на линия или оставете съобщение и ние ще се свържем с Вас
или на
e-mail: office@pantofkite.com
Skype: Pantofkite
тел. 0886 10 75 73