Плащане и доставка:


Поръчка:

Може да поръчате чрез нашия онлайн каталог, по скайп (Skype: Pantofkite), по телефон (0886 10 75 73) или чрез чата на страницата (когато сме на линия).

 

Плащане:

Можете да заплатите желаните от Вас стоки по следните начини:

1. Чрез наложен платеж, когато куриерът достави стоката на посочения адрес.

2. Чрез банков превод по сметката на "Хамаците" ООД  в Райфайзенбанк АД. Данни за банковата сметка ще получите на Вашия имейл, регистриран при поръчката.

3. С дебитна или кредитна карта, чрез виртуалния ПОС терминал на "Хамаците" ООД  в Райфайзенбанк АД (в процес на изработка).

 *Всички цени са в лева и са окончателни. 


Доставка:

Доставката на Пантофките се осъществява чрез куриерска фирма Еконт Експрес* 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА: При поръчка на 3 или повече чифта пантофки и при заплащане на поръчката по банков път или с дебитна/кредитна карта и АКО сте избрали доставка до желан от Вас Офис на Еконт Експрес в цяла България, като доставката се осъществява СЛЕД получаване на плащането.  

Може да получите пантофките си:

1. Когато моделът пантофки е "В наличност!" - в рамките на 3 работни дни от получаването на поръчката Ви и при условията по-долу.

2. Когато моделът е с "Доставка до 30 календарни дни!" - доставката е в срок от 30 календарни дни, като той започва да тече от деня, в който плащането чрез банков превод или дебитна/кредитна карта е постъпило по банковата сметка на "Хамаците" ООД. 

Поръчката се счита за потвърдена в следните случаи:

- когато сте избрали плащане с наложен платеж (в брой, на куриера при доставката), поръчката се счита за потвърдена след потвърждение от Ваша страна, по телефон при обаждане от наша страна.

- когато сте избрали плащане чрез банков превод или с дебитна/кредитна карта, поръчката се счита за приета от деня на получаване на плащането по банковата сметка на "Хамаците" ООД.

Поръчката се счита за потвърдена и ще бъде доставена:
а) за модели "В наличност!" в рамките на 3 работни дни от деня следващ деня на получаването на поръчката Ви или
б) за модели с "Доставка до 30 календарни дни!"  - до 30 календарни дни, като статусът на модела е в зависимост от указаното за съответния размер.

 

ВНИМАНИЕ!!! За да видите дали даден модел е "В наличност!" или "Доставка до 30 календарни дни!" е необходимо да изберете РАЗМЕР на пантофките от падащия списък Възраст:


 График на доставките: Фирма Еконт Експрес доставя в рамките на 24 ч. или 48 ч. от изпращането на поръчката Ви в работни дни

"В наличност!" изпращаме поръчки, потвърдени до 16:00 часа (понделник - петък) и до 11:00 часа (Събота) в рамките на 3 работни дни от получаването на поръчката. Всички поръчки ще бъдат доставяни съгласно общите условия на Еконт Експрес и тук определения график и условия (*) (**). Доставките, изпратени в петък или друг предпразничен ден ще бъдат доставени в рамките на 24 часа само когато клиентът е посочил за адрес доставка до Офис на Еконт Експрес, в противен случай ще бъдат доставени в първия работен ден. Доставките изпратени в събота ще бъдат доставени в първия работен ден. Времето за доставка е съгласно стандартните условия на Еконт Експрес (виж по-долу).

* Ако адресът за доставка е в гр. София, пантофките могат да Ви бъдат доставени чрез наш служител - това се уточнява, когато Ви се обадим за потвърждение на поръчката.

**Запазваме си правото да правим промени в графика на доставките, като такива случаи ще бъдат оповестени на сайта ни в рубриката "Новини", видима по всяко време на интернет страницата ни. 

 

Време за доставка:

Времето за доставка на пантофките е в зависимост от графика на куриерска служба Еконт Експрес - обикновено (за повечето населени места) поръчките пристигат до 24 часа след изпращане на поръчката - и пристигат при вас в часовия диапазон 9-13 часа. В деня на доставката получавате SMS от Еконт Експрес с повече данни кога ще ви бъде доставена пратката.Важно за потвърждаването на пратката:
За да изпратим вашата доставка трябва да попълните коректно страницата с:

- Вашето име

- Вашия адрес или валиден Офис на Еконт Експрес в страната

- Вашия телефон

Ние ще се свържем с Вас за потвърждение или консултация и ще Ви информираме своевременно за движението й до Вас. Поръчката изпращаме само след изрично устно потвърждение, получено от нас по телефон. Клиентът може да проследи своята пратка от момента на тръгването й от офиса чрез номера на товарителницата, който при желание може да получите от нас. 


Връщане на стоката:

По член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 7 дневен срок и да върне стоката при следните условия:
-същата да не е използвана;
-да няма дефекти;
-да е с оригинална ненарушена опаковка и да има търговски вид;
-да е придружена със съпътстващите я документи.
За да активирате връщането трябва да се свържете с търговецът обработил вашата поръчка, той ще ви информира своевременно за движението на стоката до нас, в този случай всички разходи по връщането са за сметка на клиента. 
Когато получим обратно стоката ние ще ви върнем парите с наложен платеж по куриер за ваша сметка освен ако не е уговорено друго.
В случай че получите стоката във вид несъответващ с условието за доставка, или друга стока различна от поръчаната, ние ще ви я сменим с доставка за наша сметка или ще ви върнем парите.

Всички цени подлежат на промяна без предизвестие!

Разгледайте детайлно модела пантофи и изберете от падащия списък Възраст: за цена и наличност.
„В наличност!” (над 25 дизайна и над 100 бр.) Ако в момента нямаме наличност, приемаме поръчки на всички модели пантофи с доставка до 30 календарни дни!


Възможност за Безплатна Доставка!Скайп линия:На линия

Новини

Използвай ваучер код
PROMO за 7% отстъпка при поръчка на 2 или повече чифта пантофки!


Разгледайте детайлно модела пантофки и изберете от падащия списък Възраст: за цена и наличност.

Свържете се с нас:
в чата, в реално време, когато сме на линия или оставете съобщение и ние ще се свържем с Вас
или на
e-mail: office@pantofkite.com
Skype: Pantofkite
тел. 0886 10 75 73