За Пантофките

Кожените пантофи с меко стъпало (от вида като едновремешните цвички) са от естествена кожа и са чудсени за свободното краче на детето. Това са пантофи, които детето ще носи цяла една година*. Така детето ще ходи леко и удобно, сякаш е босо, но едновременно с това крачетата са обути в пантофки. Тези пантофи за деца са подходящи за всеки сезон, тъй като кожата е лека и мека. Подходящи са за ходене и навън, когато земята не е мокра. Разполгаме и с модели сандали, които са с отвори и са чудесни за лятото и на двора, а пък през зимата също ще се носят с по-дебело чорапче.

 Пантофки Точици

Можем да доставим детски пантофи на супер цена за деца от

0-6 месеца до 7-8 години**

Размерите, които можем да доставим за вас са:

 

 Възраст

Дължина на стъпалото Номер обувки (ориентир)
 0-6 м.  11 см. 19
6-12 м.  12 см. 20
 12-18 м. 13 см. 22
 18-24 м.  14 см. 23
2-3 г. 15 см. 25
 3-4 г.  16 см. 27
4-5 г.  17 см. 29
 5-6 г.  18 см. 31
6-7 г. 19 см. 32
 7-8 г. 20 см. 34

* Пантофите за деца 0-6 месеца, 6-12 месеца, 12-18 месеца, 18-24 месеца са за 6-месечен период и ще могат да се ползват от детето за цели 6 месеца.

А за по-големите деца, това са пантофки за цяла една година!

**Моделите, които можете да поръчате за различните възрасти може да намерите от падащия списък Пантофки, на сътоветната възрастова група.


Пантофи Диви Цветя

Пантофките с меко стъпало според нас са най-добрият избоПантофи Дядо Коледар за детското краче. Тези пантофки позволяват на детското краче да расте естествено и да развива мускули и сила. Мекото ходило позволява на детето да ходи естествено. Когато детето ходи босо, но и когато е с тези пантофки. Това подобрява баланса на детето и спомага за развитието на двигателните му умения.

 

Детските крачета се чувстват най-добре според нас в леки и гъвкави пантофи, изработени от издръжливи и дишащи материали като кожа и велур. Ходенето бос е здравословно. А с тези кожени пантофи осигуряваме крачето да не се нарани от предмети на земята.

 Пантофи Точици

Пантофките са изработени от 100% естествена телешка кожа, с високо качество и красив дизайн, любим на децата.

Пантофките са чудесни за подарък и ще зарадват всяко дете!

 

Изображение на пантофките отдолу и отвътре (пантофките са без допълнителни стелки, подметката е от издръжлива обърната кожа):

Изглед отдолу пантофи ПантофкитеИзглед отдолу пантофи ПантофкитеИзглед отвътре пантофи ПантофкитеИзглед отвътре пантофи Пантофките

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС!!! Тези пантофи завършват с ластик около глезена. Ластикът НЕ Е прикрепен към кожата, а само нанизан. Можете да го срежете и да нанижете друг ластик, така че той да обхваща крачето по-хлабаво. Нанизването става много лесно с безопасна игла. Разширяването на ластика е удобно в някои случаи - ако ластикът е по-стегнат около крачето отколкото искаме; ако желаем ластикът да е по-хлабав, за да може детето с лекота само да обува пантофите си или ако желаем през зимата освен кожените пантофи да сложим вълнен или друг дебел чорап, тогава можете да направите ластика по-хлабав като го смените.

 

ВАЖНО!!! Когато изберете желания от вас модел пантофи Е НЕОБХОДИМО ДА ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР от падащия списък Възраст:, за да проверите цена и наличност. Когато в момента нямаме наличност, ще доставим пантофите в срок от 30 календарни дни от датата на приемане на поръчката, като в този случай поръчката се счита за приета след предварителното й заплащане.

пантофи Пантофките

Разгледайте детайлно модела пантофи и изберете от падащия списък Възраст: за цена и наличност.
„В наличност!” (над 25 дизайна и над 100 бр.) Ако в момента нямаме наличност, приемаме поръчки на всички модели пантофи с доставка до 30 календарни дни!


Възможност за Безплатна Доставка!Скайп линия:На линия

Новини

Използвай ваучер код
PROMO за 7% отстъпка при поръчка на 2 или повече чифта пантофки!


Разгледайте детайлно модела пантофки и изберете от падащия списък Възраст: за цена и наличност.

Свържете се с нас:
в чата, в реално време, когато сме на линия или оставете съобщение и ние ще се свържем с Вас
или на
e-mail: office@pantofkite.com
Skype: Pantofkite
тел. 0886 10 75 73